10 lucruri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie, pana la 21 de ani

10 lucruri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie, pana la 21 de ani

Kelly Williams Brown, blogger si autoare al noului ghid lansat „Cum sa devii un adult in 468 de pasi simpli”, a scris recent o lista cu 10 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le stie inainte de a implini 21 de ani. Iata raspunsul pentru toate tinerele proaspat absolvente.

1. Bea otet de mere

In fiecare noapte pregateste-ti un pahar cu apa cu un strop de otet de mere. Din spusele autoarei, aflam ca  pielea devine radioasa, digestia se face mai repede si, in ansamblu, viata devine mai frumoasa.

2. Fa-ti curat in camera fara niciun motiv bun

Uneori, atunci cand niciun baiat nu vine in vizita sau cand camera este prea mica pentru a face petreceri sau ai fost foarte ocupata, vezi cum spatiul unde locuiesti devine o pestera intunecata. Nu e greu deloc sa mai strangi din haine si sa stergi praful ocazional. Fa-o si te vei simti mai bine!

3. Foloseste protectie

De fiecare data. Fa-o sau altfel vei ajunge sa trimiti celei mai bune prietene poze cu mesaje de panica de pe iPhone intreband daca ea vede ceva in neregula (PS: acest lucru nu i s-a intamplat autoarei. PPS: Chiar nu a fost nimic.)

4. Citeste un roman clasic o data pe luna

Si nu un clasic modern. De exemplu Edith Wharton /Henry James/ Jane Austen. Stiu ca e mai greu decat o sesiune istovitoare de cumparaturi in mall, dar gandeste-te ca iti antrenezi creierul.

5. Dobandeste capacitatea de a iesi la restaurante singura

Esti o femeie matura, si nu ai nevoie de altcineva pentru a-ti da permisiunea de a manca si altceva in afara de chipsuri in timp ce stai ghemuita in pat uitandu-te la MasterChef.

6. Daca astepti un tip sa se schimbe, renunta. Nu o va face

Nu iti pierde timpul langa un baiat cu care nu iti face placere sa te intalnesti si nici nu astepta sa se schimbe. Viata e scurta, next.

7. Nu iesi cu un tip doar pentru ca ti-e teama ca nu gasesti ceva mai bun

Chiar daca un tip este mai interesat de tine decat esti tu de el, nu merita sa pierzi timpul. Viata este prea scurta pentru a sta la un bar si a asculta un oarecare care nu are nimic de zis sau, mai rau, care iti povesteste despre slujba sa de la banca.

8. Ramai fidela aceleiasi bauturi de fiecare data cand bei

Numai bere, numai cocktail-uri (de preferat cu aceeasi lichior) sau numai vin  si vei reduce sever mahmureala din ziua urmatoare.

9. Termina cu joburile part-time

Nimeni, in afara de varul tau mai mic, nu ar mai putea sa imparta pliante. Vezi ce-ti place si alegeti domeniul in care vrei sa te realizezi profesional.

10. Nu iti face griji cu privire la viitor

Doamne, nu te mai ingrijora. Daca exista un lucru important de aflat pana la 21 de ani acela este sa fii mai calm. Totul va fi bine. Si daca nu e, vei avea mereu otetul de mere.

Tu ce lucruri vrei sa faci pana la 21 de ani?

Sursa: Studentie.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s