Rosie Huntington-Whiteley ii invata pe barbati cum pot oferi cadoul perfect de Valentine’s Day

Rosie Huntington-Whiteley ii invata pe barbati cum pot oferi cadoul perfect de Valentine's Day

Rosie Hungtington-Whiteley ofera cateva sfaturi practice pentru barbatii care se gandesc sa le cumpere lenjerie iubitelor lor de Valentine’s Day.

Probabil unul dintre cele mai potrivite si mai incitante cadouri de Valentine’s Day este o piesa de lenjerie intima dantelata alaturi de o cutie de bomboane de ciocolata. Cadoul perfect, insa, se transforma intr-un cosmar daca, Doamne fereste!, se intampla ca lenjeria intima sa fie cu cateva numere mai mare sau mai mica.

Cel mai bun sfat pe care-l pot oferi celor ce vor sa cumpere lenjerie intima pentru altcineva este sa arunce un ochi inainte in sertarul lor de lenjerie pentru a-si face o idee despre stilul preferat si marimea purtata. Nimic nu provoaca mai multe lacrimi decat lenjeria cumparata cu doua numere mai mica, sau mai mare“, spune Rosie Hungtington-Whiteley.

Whiteley este persoana in masura sa dea sfaturi in ceea ce priveste lenjeria intima. Actrita creeaza lenjerie intima pentru brand-ul Marks & Spencer inca din 2012, iar recent a lansat noua colectie pentru primavara 2014, inspirata de curentul artistic Rococo si “spiritul decadent al Versailles-ului”.

Modelul, care se afla intr-o relatie cu actorul Jason Stathan, a declarat ca anul acesta va sarbatori Valentine’s Day acasa impreuna cu prietenul ei, cu mancare gatita in casa si un pahar de vin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s