3 variante de răsfăţ pentru un weekend petrecut în casă

Sfârşitul de săptămână este totdeauna un prilej bun să te răsfeţi şi să scapi de stres, iar ritualurile de înfrumuseţare reprezintă soluţia perfectă. Avem trei exemple pe care le poţi pune în practică oricând, cu promisiunea că la finalul lor te vei simţi şi vei arăta mai bine. Aşa că ai face bine să notezi.

1. Fă-ţi o exfoliere ca la carte. Dacă nu ai un produs cosmetic cumpărat, ia situaţia în propriile mâini şi fă-ţi singură un scrub ca la carte. Un exemplu cât se poate de simplu: scrub cu zahăr brun. Ce trebuie să faci? Amestecă într-un bol de plastic o ceaşcă de zahăr brun cu una sau două linguri de cacao şi o ceaşcă de ulei de măsline. Amestecă şi apoi masează uşor pe pielea uscată. Clăteşte cu apă călduţă – în acest fel vei păstra antioxidanţii din cacao şi efectul emolient al uleiului de măsline.

2. Fă o baie în lapte. Iar dacă nu ai lapte în frigider, merge minunat şi laptele praf, care se dizolvă foarte bine în apa caldă. Acidul lactic din compoziţie este blând, dar îndepărtează eficient stratul de celule moarte, lăsând pielea luminoasă şi catifelată. Dacă vrei ca întregul proces să fie mai plăcut, stinge lumina şi aprinde câteva lumânări. Nu ai cadă? Rezumă-te la trucul cu lumânările.

3. Fă-ţi o pedichiură completă. Desigur, în perioada aceasta picioarele tale sunt mai tot timpul acoperite de ciorapi groşi, dar un strat de lac colorat te va face să zâmbeşti de fiecare dată când le dai jos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s