10 lucruri pe care trebuie să le încerci anul acesta

  •  Înfruntă-ţi fobiile. Încă din copilărie ţi-a fost frică de înălţimi, păianjeni, clovni sau alte lucruri absolut… inofensive. Să fim serioase, teama există doar în mintea ta şi nu trebuie să o mai laşi să-şi facă de cap.
  •  Învaţă franceza (sau orice altă limbă străină) din… filme. Este timpul să o revezi pe Marion Cotillard în Jeux d’enfants sau Un long dimanche de fiançailles. Te vei bucura de un film bun şi vei învăţa ceva util.
  •  Vizitează acel loc în care ţi-ai dorit să ajungi toată viaţa. Fie că este vorba despre romanticul Paris sau de eclecticul Mumbai, un lucru este sigur: anul acesta trebuie să pleci în călătoria visurilor tale.
  •  Ia-ţi un câine. Sau o pisică. Sau orice alt animăluţ de companie îţi doreşti. Îţi va oferi multă iubire şi va fi alături de tine necondiţionat, chiar şi în cele mai grele momente.
  •  Fă-ţi o schimbare radicală de look. Da, ştim, există posibilitatea ca rezultatul să fie unul dezastruos, dar, hei, este timpul să îţi asumi acest risc. De unde ştii că nu va ieşi foarte bine?
  •  Fă un lucru nebunesc din dragoste. Cum ar fi să zbori câteva ore cu avionul doar pentru a-ţi vizita iubitul plecat în delegaţie în altă ţară. Va fi mai mult decât încântat de această surpriză.
  •  Petrece o săptămână ca turist în oraşul tău. Mergi la un vernisaj, o casă memorială, o terasă, un magazin de antichităţi sau orice alt loc în care nu ai mai fost vreodată. Vei vedea că, pe măsură ce descoperi lucruri noi, oraşul nu mai pare atât de monoton.
  •  Dăruieşte-ţi un cadou extravagant. Ce spui de un salt cu paraşuta? Până la urmă, un pic de adrenalină nu strică niciodată.
  •  Leneveşte o zi întreagă în pat în compania unei cărţi bune. Închide-ţi telefonul, laptopul, televizorul şi deconectează-te pentru câteva ore de tot ce te înconjoară.
  •  Învaţă să spui: „Nu!“. Pare simplu, nu-i aşa? Însă când vine vorba să faci acest lucru, te gândeşti că n-ar fi tocmai frumos să refuzi o persoană. Dar crezi că este mai bine să încerci întotdeauna să le faci altora pe plac? NU!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s