Cum ne imbracam la locul de munca. Este rozul o culoare potrivita?

Cum ne imbracam la locul de munca. Este rozul o culoare potrivita?

Tinuta office este cea mai importanta tinuta pe care trebuie sa o alcatuim in viata noastra de zi cu zi, caci ea ne creeaza anumite conexiuni si datorita ei de multe ori incheiem o anumita afacere.

Se spune ca si hainele pe care le purtam sunt niste ancore, asa ca fiti foarte atente cu ce materiale, forme si culori purtati la locul de munca.

O culoare insa pe care vi-o recomand pentru tinuta office este Radiant Orchid, un soi de lila, ce a fost supranumita culoarea anului de catre Pantone, compania ce seteaza standardele in culoare.

Aceasta se poate integra foarte usor intr-o tinuta business, atat prin intermediul accesoriilor, dar si prin intermediul unei tinute all lila sau all pink.

Prin urmare, indiferent de industria sau compania in care lucrati, sfaturile de mai jos sunt utile in orice mediu business, fiind special create pentru o tinuta office.
Printesa Diana

Daca ne uitam in urma, la tinutele Printesei Diana observam ca aceasta purta costume deux-pieces in nunate de roz, lila sau fuschia. Iar stilul acesteia era unul imecabil, detalii ce le regasim si acum printre tinutele multor personalitati.

Daca esti o persoana cu un stil clasic, opteaza pentru un costum si un trench roz inchis, cum este cel din imagine, caci rezultatul va fi unul impunator, business si modern.

Frumoasa cantareata si prezentatoare tv a adoptat un stil casual business, ideal pentru acelea dintre voi care lucreaza in industria modei, televiziunii sau au o afacere proprie.

Stilul casual business ales de Rochelle este reprezentat de influente clasice, dar moderne, iar costumul roz fuschia uni il poti imbina cu usurinta la accesorii in culori electrice, dar si in culori mai pastelate.

Jada Pink Smith

O adevarata fashion icon, celebra actrita este si o business woman, avand propria compania muzicala, intitulata 100% Womon Productions si propriul brand de haine, Maja.

Jada este adepta stilul business atat in viata de zi cu zi, cat si pe covorul rosu, aceasta adoptand mereu o atitudine superioara. De aceasta data, alegerea ei este una clasica, imbinand 2 nuante diferite din aceeasi paleta cromatica, respectiv roz si lila cu non-culorile alb si negru.

Este alegerea ideala pentru o intalnire de afaceri la pranz intr-o locatie exclusivista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s