Innoieste-ti garderoba de munca. Tinute office cu buget redus

Innoieste-ti garderoba de munca. Tinute office cu buget redus

Fa tranzitia de la iarna, la primavara si innoieste-ti garderoba de munca, cu buget redus. Cu ajutorul trucurilor noastre, vei fi sic, fara sa ramai cu o gaura uriasa in buget.

As vrea sa-ti pot spune ca o fusta mini poate fi purtata la munca, dar ma tem ca mergi pe gheata subtire aici. Exista, insa, alte piese din garderoba ta pe care le poti transpune in tinutele de munca. E nevoie doar de cateva trucuri si vor arata de parca abia le-ai cumparat.

Crop Top

O bluza scurta la munca? De ce nu? Totul e sa porti o camasa pe dedesubt, astfel incat sa nu lasi nimic la vedere. Acum poti profita de bluza aceea pe care ai cumparat-o pentru cocktailurile cu prietenii si o poti adauga garderobei tale de munca.

Alb, negru si geometrie

Primavara aceasta nu poti da gres cu monocrom. Daca adaugi si ceva detalii geometrice, precum un blazer cu dungi, vei obtine un look office in tendinte. Tricoul alb, simplu, va fi piesa ta de rezistenta.

5 piese cheie pentru primavara 2014. Trebuie sa le ai!

Piele si proportii

O fusta din piele la munca? De ce nu? Atata timp cat nu este nici prea stramta, nici prea scurta, si o mai temperezi cu ajutorul unei camasi feminine, sau al unui pulover de mohair.

Tocuri

O pereche de escarpeni da unor piese casual un aspect suficient de chic si feminin pentru a putea fi purtate la munca.

Pantalonii versatili

O pereche de pantaloni negri, simpli, te pot insoti de la munca direct pe ringul de dans cu simpla schimbare a pantofilor. Unde mai pui ca negrul se potriveste la aproape orice si e o culoare perfecta pentru birou!

Blazere

Nu ezita sa investesti in blazere. Vor face o pereche casual de jeansi sa para “profi” la munca, si vor da un aer cool unei rochii sexy, la cocktail. Cu un blazer deasupra, si o rochie de cocktail poate deveni o piesa office, atata timp cat nu e prea scurta. Un blazer negru si unul alb pot face minuni in garderoba ta.

Leave a comment