Andreea Diaconu: noua imagine a parfumului Signorina Salvatore Ferragamo

Românca Andreea Diaconu este imaginea unui nou brand prestigios, de data aceasta din industria parfumeriei. Cei de Salvatore Ferragamo au asociat impecabil persoanlitatea parfumului cu alura inconfundabilă a topmodelului.

Noul vizual surprins de celebrul fotograf Mario Sorrenti este interpretarea romantică şi îndrăzneaţă a unei femei tinere, plină de prospeţime, dar cu o eleganţă clasică. Întreaga imagine emană încredere şi curiozitate; o alură modernă, plină de spirit şi rafinament natural.
Parfumul Signorina reprezintă o celebrare a  feminităţii chic, caracterizate de aromele sofisticate, îndrăzneţe şi proaspete; unparfum stilat, cu adevărat italian, proaspăt şi plin de vitalitate.
Notele luminoase şi acidulate de coacăze, aromate de piperul roz, completează cu aerul lor voios şi îndrăzneţ naturaleţea notelor de verdeaţă. O bogăţie de petale pline de rouă, de la proaspăta şi graţioasa iasomie, bujor roz şi trandafir. Dulceaţa delicată şi neaşteptată a desertului specific italian panna cotta alături de aroma subtilă de mosc şi de notele lemnoase incitante de patchouli, conferă o eleganţă proaspă şi creează o dependenţă uimitoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s