Iată cum a evoluat stilul Rihannei de-a lungul anilor!

 • Iată cum a evoluat stilul Rihannei de-a lungul anilor!
 • De la apariţia ei în lumina reflectoarelor în 2005, Rihanna a avut o evoluţie spectaculoasă a stilului: de la blugi largi şi topuri scurte la rochii couture şi creaţii de designer, cărora nici cei mai aspri critici de modă nu au ce să le reproşeze.Septembrie 2005
  Într-una dintre primele sale apariţii pe covorul roşu, RiRi părea doar o adolescentă rebelă. Îmbrăcată cu blugi cu talie joasă din care se iţeau obraznici chiloţeii roşii, adidaşi şi un top scurt, cântăreaţa a impresionat doar la capitolul abdomen foarte tonificat.

  August 2006
  “Cine este tipa asta?”, s-au întrebat criticii de modă atunci când Rihanna a apărut un an mai târziu la premiile MTV Video Music Awards. Îmbrăcată într-o rochie albă scurtă, cântăreaţa a fost una dintre cele mai fresh prezenţe de la evenimentul respectiv.

  Noiembrie 2006
  Strălucitoare! Acesta a fost cuvântul care să-i definească prezenţa la MTV Music Awards European din 2006. Rochia ei din paiete strălucitoare şi mărgele, în bretele, a făcut ca atmosfera să fie de-a dreptul incendiară când a urcat pe scenă.

  Septembrie 2008
  Stilul cântăreţei care dăduse lovitura cu “Umbrella” ei începuse să se definească. Pe covorul roşu de la MTV Video Music Awards, artista a purtat cu dezinvoltură o fustă scurtă imprimată, semnată Peter Pilotto, un top fără bretele negru şi o pereche de pantofi  T-strap albi, iar pentru a fi sigură ca iasă în evidenţă a adoptat şi o coafură nouă.

  Ianuarie 2010
  Rihanna ne-a lăsat mute de admiraţie când a apărut, la Premiile Grammy, într-o superbă creaţie Elie Saab din colecţia Haute Couture pentru toamna 2009. Rochia fără mâneci şi cu aplicaţii din şifon şi pene pe decolteu şi gât este făcută parcă să fie purtată pe pielea măslinie a cântăreţei.

  Sursa:Unica.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s