Sezonul acesta se poarta hainele si bijuteriile inflorate – uite unde le gasesti pe cele mai frumoase! Sursa: Sezonul acesta se poarta hainele si bijuteriile inflorate – uite unde le gasesti pe cele mai frumoase!

 • Primavara aceasta florile se numără printre principalele surse de inspirație pentru cele mai chic rochii, fuste feminine și bijuterii deosebite.
  Imprimeurile florale inspiră veselie, ne poartă cu gândul la zile de vacanță și sunt mereu alegerea perfectă pentru o întâlnire romantică.
  Iar bijuteriile inspirate de flori se numără printre preferatele fashionistelor, iar acest fapt se reflectă în produsele unicat realizate de designerii și creatorii handmade de pe Breslo.

  De pe Breslo iti poți alege preferatele dintre piese cu detalii îndrăznețe, statement sau unele cu detalii mai subtile și delicate. Iata mai jos cateva dintre preferatele noastre

  Accesorii romantice, feminine

  Nu este nicio surpriză că o dată cu primele raze de primăvară, vrem să fim înconjurate de flori, să le primim și să le purtăm. Inspirate de natură, reinterpretate în fiecare an în versiuni tot mai creative și spectaculoase, accesoriile florale sunt feminine, dar și moderne.


  Accesorii florale in culoarea anului – Radiant Orchid

  Anul acesta se poartă florile indiferent de culoare, formă sau textură. Astfel, dă-ți frâu liber imaginației și alege nuanțe dulci, pastelate sau unele mai puternice, dar la fel de romantice – cum este culoarea anului, Radiand Orchid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s