Cum porți geaca de piele primăvara aceasta: 7 ținute inspirate de Jessica Alba

Cum poartă Jessica Alba geaca de piele

Nu e nici foarte cald, dar nici de frig nu ne putem plânge, așa că geaca de piele este piesa perfectă pentru primăvară. Vezi 7 ținute ale Jessicăi Alba din care te poți inspira!

Look grunge cu geaca de piele

Nu doar rockerii poartă geaca de piele, ci articolul vestimentar poate fi purtat în numeroase combinații, toate foarte cool. Un bun exemplu este pentru look-ul  “grunge”, un stil dur, întunecat, dar în trend acum. Jessica Alba a combinat jacheta de piele neagră cu un tricou și pantaloni în aceeași nuanță și o pereche de ghete joase, stil cowboy. Pata de culoare nu a lipsit, ci actrița a asortat ținuta cu o poșetă de umăr albastră.

Urban-chic cu geaca de piele

Jessica Alba a fost admirată în mai multe rânduri pentru stilul său vestimentar versatil. Pentru un look urban, poți combina și tu jacheta de piele cu o cămașă în carouri, o pereche de jeans drepți sau boyfriend și o pereche de mocasini. Poți completa ținuta cu un colier statement și o geantă de mesager.

 

Rochie maxi și vestă de piele

Chiar dacă rochia maxi poate părea un articol mai degrabă de vară, o poți purta și primăvara cu o jachetă de piele – sau o vestă de piele, ca în cazul actriței. Important este ca rochia să fie în nuanțe asemănătoare cu jacheta. Dacă ai geacă de piele neagră, și rochia ar trebui să fie în culori închise. Dacă ai geacă de piele colorată, și rochia ar trebui să fie predominant în acea nuanță.

Rochie scurtă cu geaca de piele

Un look foarte primăvăratic este cel cu rochie scurtă, înflorată, cu geaca de piele. Este destul de cald încât să poți deja să-ți lași picioarele să se bucure de razele de soare, iar jacheta de piele îți ține destul de cald cât să nu răcești. Desigur, dacă temperatura nu scade sub 17-18 grade…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s